Albinpride

Båtblogg

Förarintyget klart!!!

Publicerad 2012-02-16 20:15:26 i Allmänt,

Nu har äntligen de fjorton tisdagskvällarna gett resultat i form av varsitt förarintyg. Det har varit en väldigt givande kurs, och nu borde vi kunna navigera oss fram i både solsken och mörker. Fast det kommer ändå inhandlas en plotter för säkerhets skull :-) Fast både jag och Sandra tyckte att det skulle bli skönt att bli "fria" på tisdagskvällar framöver så fick jag mersmak och efter lite övertalande av andra kurskamrater så beslutade jag mig för att fortsätta att läsa även kustskepparen. Då kommer även VHF-utbildningen ( radiokommunikation ombord) att bakas in i denna kurs.

Julreafynd!!

Publicerad 2012-02-16 19:56:09 i Allmänt,

Vi glömde lägga in våra julreafynd från Hjertmans i Västerås, där vi var och spenderade upp alla julklappspengar i januari. Det blev en ankarolina, en hästskoboj, en stekpanna, en grillvante och två böcker... :-)

Längtar !!!

Publicerad 2012-02-08 18:48:01 i Allmänt,

Längtar till sommaren nu ! Såg på nätet foton som är från min (Sandra) hemtrakt, är uppväxt i Valdemarsvik som ligger 6 mil ca söder om Norrköping. Gryts skärgård har jag spenderat ALLA mina sommarlov så man har ju varit med om ett o annat på sjön ;)
Pappa hade en 2 mastad motorseglare Ansö 33 tror jag den hette.
Turerna gick mest till vår favvo ö som vi kallade Väggön - vet faktiskt inte om den heter så på riktigt... Underbart ställe !!!! -Fågelö, Harstena, Tångholmen, Trosa, Öland, Västervik och massa andra ställen !
Några bilder från Gryts skärgård, visst vill man ut i skärgårn!!!??? ;)








Ekön , här har man badat många ggr !














Gryt. Här köptes det glass medan pappa tankade båten....










Båtsplatser vid Gryt.




Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela